No niin, nyt on tällainenkin sitten perustettu. Moneskohan blogini tämä on? Aiemmin olen yrittänyt Livejournalissa ja Blogspotissa vaihtelevalla aktiivisuudella ja teemoilla. Mutta nyt jos tekisi tämän kunnolla ja saisi tästä toimivan ja mukavan, ja jotakuta lukijaa ehkä kiinnostavankin blogin.

Ideanani on siis toteuttaa tietynlainen "takaisin luontoon" -elämänmuutos. Ei, en aio muuttaa keskelle metsää telttaan asumaan, lopettaa kaiken elektroniikan käyttöä tai muuta vastaavaa. Mutta arkeani tahdon muuttaa. Tahdon elää paremmin, olla ahkerampi ja aktiivisempi, liikkua enemmän, siivota, kokata, lukea, käydä elokuvissa ja teatterissa ja ulkona syömässä ja kahviloissa, viettää ystävien kanssa enemmän aikaa, matkustaa, pyöräillä, leipoa, ostaa ja istuttaa ja hoitaa kasveja ja kukkia, katsella dokumentteja... Ja kaiken tahdon tehdä mahdollisimman ekologisesti, vähän kuluttaen, kotimaista suosien, ja niin edelleen. Hieno missio, eikö? :)

Tähän minua on innoittanut jo pitkäaikainen kiinnostukseni ympäristöasioihin (itse asiassa opiskelen alaa) sekä se fakta, että muutin juuri uuteen asuntoon pienehkön eteläissuomalaisen kaupungin keskustan laidalle - ja suunnanmuutos tuntuu hyvältä ja raikkaalta idealta. En enää tahdo istua tietokoneella kaikkia iltoja (tässä kohtaa voisi ehkä kysyä että miksi sitten perustan blogin, mutta se olkoon toissijainen seikka), ostaa eines- ja pakasteruokaa, joutua aina kysymään neuvoa kun alan kokkailla ruokaa, ja niin edelleen.

Jatkoa siis luvassa!