Tein tänään uunijäätelöä! Se on ehkä vaativinta mitä olen ikinä kokkaillut, mutta onnistui loisteliaasti, sikäli mikäli maistajiin on luottaminen :)
Paistoin siis ensin sokerikakkupohjan, jonka leikkasin kolmeen pieneen uunivuokaan. Sitten siihen kerros mansikoita, vaniljajäätelöä ja päälle marenkivaahto, ja pariks minuutiksi uuniin. Omnom! Marenkivaahtoa jäi vielä yli, joten pursottelin siitä ihan oikeita marenkeja (niitäkin ekaa kertaa koskaan), ja kivoja makoisia tuli niistäkin.

Edelliseen merkintään viitaten muuten, tuo oviketjuasia on kunnossa... Kaveri vähän opasti, että siinä on sellanen nappula jota painamalla sen ketjun saa auki :D Voi luoja miten kirosin typeryyttäni siinä vaiheessa.

Tämä hippi on muuten käynyt viikonloppuna kolme (3) kertaa ulkona syömässä, oho! Perjantaiyönä tuli haettua kasvispizzaa paikallisesta kebabbilasta, ja siitä riitti lauantaiaamuksikin - mikään ei voita kylmää pizzaa aamupalana =)
Lauantaina tuli käytyä myös Rossossa, jossa söin vuohenjuustopastaa ja jälkiruuaksi metsämansikkapallon kinuskikastikkeella. Tänään Martinassa putki jatkui kun söin vuohenjuustoleivän (se oli kyllä harmittavan pieni..) sekä jälkkäriksi churroja kera suklaakastikkeen.

Sain tänään ensimmäisen parvekekasvin: perunanarsissin. Jeii. Haluaisin sinne myös esim. orvokkeja, mutta täytyy nyt katsoa olenko kesällä täällä hoitamassa niitä. Hmmh.